Головним героєм 12 сезону шоу "Холостяк" став Олександр Топольський — 32-річний українець, який побудував успішний бізнес у Сполучених Штатах Америки, але так і не знайшов споріднену душу.

Чоловік зовсім не часто радує фоловерів будь-якими фотографіями або відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько 25 тисяч чоловік. Випуски за його участю з'являться на телеканалі СТБ десь навесні, через кілька місяців після галасу навколо Злати Огнєвіч і її невдалого вибору у фіналі "Холостячки".

Фото зі сторінки Злати Огнєвіч
Фото зі сторінки Злати Огнєвіч

"Доводив, що чашку з кавою можна тримати не тільки за ручку😅 судячи з виразу обличчя зі мною були не згодні😂", - пише Олександр Топольський в публікації.

Чоловік сидить у білому светрі, з чашкою в руці і з кількома кільцями на середньому пальці, якщо це не одне, але дизайнерське кільце. Користувачі відволіклися на думки про те, що без різниці як тримати чашку - всередині обов'язково повинен бути кава. Але все ж звернули на головну особливість перед 12 сезоном "Холостяка".

Алекс Топольський, Холостяк-12
Алекс Топольський, Холостяк-12

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Кільця нікого не бентежать?", "Я тут до його популярності", "Zка різниця, як тримати чашку? Головне, щоб в цій чашці була кава!", "Америку відкрили", "Головне, щоб смачно", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Холостяк" Алекс Топольський "прозрів" від проекту, Златі Огнєвіч не позаздриш: "Без почуттів"

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостяк" Алекс Топольський розчарував українців після "клоунади" зі Златою Огнєвіч: "Не за тим ходять..."

Знай.ua писав, Надін з "Холостяка" чапнула чоловіка Злати Огнєвіч після скандалу з "трійничком": "Перезнайомилася з усіма"