Відома співачка Руслана, яка стала першою переможницею пісенного конкурсу Євробачення від України, частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 25 тисяч осіб.

Зараз виконавиця вирішила знову нагадати всім, що музика виступає в якості універсального мови, що об'єднує мільйони людей по всьому світу. Цього разу вона переконалася цьому в Албанії, коли знімалася в різдвяному проекті.

Руслана Лижичко, фото: Instagram
Руслана Лижичко, фото: Instagram

"Незважаючи на мовний бар'єр неймовірний емоційний зв'язок з публікою був з перших секунд❤️ Я виконала "Дикі Танці", "Танці з вовками"і " ШаЛала". Остання близька до балканських мотивів, тому користується там популярністю. Після виступу ведуча запитала мене, чи пам'ятаю я, коли вперше була в Албанії. Звичайно пам'ятаю! Адже це було в розпал Помаранчевої революції - 19 грудня 2004 р.", - пише Руслана в публікації.

Руслана Лижичко на "Співають всі", instagram.com/ruslana.lyzhychko
Руслана Лижичко на "Співають всі", instagram.com/ruslana.lyzhychko

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Артистка заявила, що Україна досі перебуває в боротьбі - нині за територіальну цілісність і мир. Це стосується і окупації Криму, і війни на Донбасі. Однак наша країна завжди прагнула миру.

"Русланочка, Я вас обожнюю! Щиро радію, що можу вас бачити і чути знову", "Руслана це неймовірно❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Руслана Лижичко увірвалася на "Україна має талант", щоб "посунути" Ксенію Мішину: "Без вагань"

Як повідомляв "Знай.ua", Руслана Лижичко на "Співають всі" поділилася порадами для сталевого преса і сідниць, як у Кардашьян: "Піднімайте...."

Знай.ua писав, запальна Руслана Лижичко на "Співають всі" не втрималася від "диких танців": "Мені хотілося..."