Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 3,7 мільйонів чоловік.

Зараз вона розповіла про те, що в Україні вперше була представлена спільна колекція Бейонсе і Adidas, під назвою IVY PARK - "HALLS of IVY". Леся постала в класичному сірому костюмі, з трикутним вирізом на грудях, демонструючи її пишність і особистісну свободу.

Леся Нікітюк, скріншот: YouTube
Леся Нікітюк, скріншот: YouTube

На другому кадрі Нікітюк вже повернулася до фанатів попою, показуючи, що Adidas все ж зберіг фірмові смужки збоку. І не забула знаменитість про яскраву салатову шапочку, яку натягнула на голову з посмішкою.

"Сама Бейонс хоче щоб я була стильною😌 вперше в Україні! @adidasukraine x @beyonce IVY PARK", - пише Леся Нікітюк у публікації.

Леся Нікітюк і Влад Куран
Леся Нікітюк і Влад Куран

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
Показати ще

"Ну раз хоче-будь", "Дуже класний костюм. У нас можна буде купити?", "Леся, ці костюми сидять на тобі крутіше, ніж на Бейонсе
Тільки їй не кажи😅", "Цей стиль заборонено ще комусь носити, бо на вас це неперевершено", "Костюм шикарний❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Влад Куран з "Ліги сміху" зізнався, що Леся Нікітюк відмовила йому 5 років тому: "Не знаю, як так збіглося"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка серіалу "Папік" Дарина Петрожицька лизала собаку і їй не соромно: "Не повинна була"

Знай.ua писав, Леся Нікітюк стане Снігуронькою на Новий Рік: "Складно заробляти гроші"