Ані Лорак та Поліна Гагаріна дві надзвичайно популярні співачки з сильними голосами. Кожна з них має чималу фан-базу, яка пильно стежить за їх життям.

Так, на фан-акаунті Ані Лорак "anilorak_news_fan" у соціальній мережі Instagram, поділилися уривком відео з двома співачками.
На відео можна побачити, що Ані Лорак та Поліна Гагаріна позують для фотографів на одному зі світських заходів. Не можна не відзначити образи співачок. Поліна Гагаріна вирішала оголити свій плаский животик та одягла чорну сукню з блискітками з цікавим вирізом.

Поліна Гагаріна та Ані Лорак, скріншот
Поліна Гагаріна та Ані Лорак, скріншот

Ані Лорак вирішила зробити акцент на своєму декольте. Вона обрала чорну сукню у золотисту смужку з вирізом, який підкреслив її груди.
Шанувальники артисток у підписі під фото зізналися, що дуже б хотіли почути дуетну пісню від двох знаменитих вокалісток.

Поліна Гагаріна та Ані Лорак, скріншот
Поліна Гагаріна та Ані Лорак, скріншот

"Дві приголомшливі красуні та артистки Ані Лорак та Поліна Гагаріна💗 А ви б хотіли почути їхній дует? 🔥", зазначили у підписі.

У коментарях під відео деякі шанувальники прийнялися залишати для співачок компліменти, однак знайшлися й ті, хто не задоволений їх зовнішнім виглядом.

"Зірочки💓💓", "На себе не схожі", "Короліна на себе не схожа...", "Щось Гагаріна дуже худенька?", "Я не впізнала Лорак, зовсім 🤦‍♀️", "Згодна, дві справжні співачки зі звучними голосами", - зазначили вони.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, змарнілу Поліну Гагаріну "знесло" в Еміратах: "М'яса не залишилося". Російська співачка показала свою фігуру, чим здивувала шанувальників.

Також Знай писав, що Ані Лорак одягла сукню, яка нічого не прикрила:"у розпалі". Українська знаменитість показала себе в компанії відомого російського репера.

Раніше Знай повідомляв, що Ані Лорак показала, хто "вкрав" її серце: бородата пародія на Мурата, але в костюмі. Ані Лорак похвалилася новим захопленням - не гірше Мурата, ще й талановитий