Зовсім недавно прогримів скандал між законною дружиною Віктора Павліка Катею Репяховою і колишньою дружиною співака. Назовні було викинуто багато бруду, який став надбанням громадськості.

Вельми цікаво було б дізнатися, як реагує сам винуватець котячих боїв і Павлік дав свій комменарій на цей рахунок.

Співак Віктор Павлік розповів журналістам програми "Зірковий шлях", яка виходить на телеканалі "Україна", чи радиться з ним його дружина, коли викладає пости в соцмережі.

Журналісти каналу "Україна" розпитали Віктора Павліка про недавній скандал між його нинішньою дружиною Катею Репяховою і його колишньою дружиною Лорою Созаєвою.

Віктор Павлік і Катя Репяхова, фото: Instagram
Віктор Павлік і Катя Репяхова, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"У мене немає на цю тему коментарів зовсім. Я вважаю, що все-таки все повинно бути спокійно, тихо. Я думаю, що так і буде, тому що найголовніше – це здоров'я. І на нервах ніколи ніхто не перемагав",- поділився Павлик за лаштунками концерту-нагородження «Музична платформа», який покажуть на телеканалі «Україна» в новорічну ніч.

А судовий позов на Созаєву, про який Репяхова розповідала в своїх сторіс, співак прокоментував так:

"Я не читаю фактично те, що викладає Катя. У неї кожен день дуже багато публікацій. Я до цього, за великим рахунком, не те що не причетний, Катя мене не питає, як Що робити. Це було її рішення, звичайно. І вона відстоює свою позицію, свою честь і гідність. Я кажу, я не дуже в цьому розбираюся, тобто не знаю, на якій це все стадії. Але немає диму без вогню"– - каже артист.

Нагадаємо, що колишня дружина Віктора Павлика звинувачує його і Катю Репяхову у загибелі свого сина.

Раніше ми повідомляли, що Віктор Павлік і Катя Репяхова голосно відсвяткували півроку свого синочка.