Віктор Циганков зробив пропозицію своєї дівчини. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Попри зовсім юний вік у 24 роки український футболіст, півзахисник клубу "Динамо" (Київ) і збірної України провів у складі столичного клубу майже півтори сотні матчів, а також став лідером команди. Успішна гра за біло-синіх зробило його гравцем національної збірної України та популярною особистістю.

Зокрема, на його офіційну сторінку підписано 142 тисячі фоловерів, з якими український спортсмен ділиться як моментами своєї професійної діяльності, так і особистого життя.

У середині грудня Циганков разом зі своєю дівчиною поїхав на Мальдіви. І там він зробив їй романтичну пропозицію. Фотографію разом зі своєю другою половинкою він опублікував у соціальній мережі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Наречена Циганкова посміхається в камеру і демонструє кільце на безіменному пальці.

"Все тільки починається💙 💍", - повідомив він.

Нагадавши, наречена Кріштіану Роналду Джорджина Родрігес чекає двійню: п'ятий і шостий спадкоємці на підході.Про це Кріштіану Роналду повідомив в новому пості на особистій сторінці в соцмережі Instagram. Футболіст виклав фотографію з коханою і знімками з УЗД.

Як повідомляв Знай.uа, вагітна Джорджина полетіла з дітьми на Північний полюс і залишили Роналду в Британії: "він чекає"

Також портал Знай.uа писав, що бєремічна кохана Кріштіано Роналду Джорджина Родрігес зізналася в коханні, але не футболісту: "насолоджуюся"