Вакцинація. Фото: Anadoly Agency
Вакцинація. Фото: Anadoly Agency
Вакцинація. Фото: Anadoly Agency

В Україні син судді "випадково" виграв машину за вакцинацію і здивував усіх: "Просто вчасно прищепився"

У Вінниці, по стопах Мукачева, відбувся конкурс для громадян, вакцинованих від коронавірусу - в ньому виграв несподіваний учасник. Журналіст Андрій Качор, на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, розповів про конкурс у Вінниці, де, по чистій випадковості, головний приз - Toyota Corolla - забрав син місцевого судді.

Головна ялинка країни 2022
Головна ялинка країни 2022

Головна ялинка України сяє: як Віталій Кличко лісову красуню на Софіївській площі запалював

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Незважаючи на ожеледь і дощову погоду, робота з облаштування головної новорічної локації країни, йде повним ходом. Відкриття Різдвяного майданчика "Новий рік на Софії" цього року відбулося на кілька днів раніше, ніж зазвичай – не 19, а 16 грудня. А, відповідно, і роботи тут тривають в інтенсивному режимі.

19 грудня велике свято — день Миколая Чудотворця
19 грудня велике свято — день Миколая Чудотворця

19 грудня - Миколи Чудотворця: що обов'язково потрібно зробили в цей день

19 грудня відзначається день Миколи Чудотворця. За традицією в цей день святий дарує подарунки і ласощі, поклавши їх під подушку або в спеціальний носок, тільки тим дітям, які добре себе вели цілий рік.

Катя Репяхова, фото з Instagram
Катя Репяхова, фото з Instagram

Катя Репяхова сказала, що може розлучитися з Віктором Павліком

Вже тривалий час гримить скандал між Катею Репяховою і колишньою дружиною Віктора Павліка, яка звинувачує дівчину в смерті сина і досить брудно висловлювалася про неї в мережі. Все дійшло до того, що Катя заявила про позов до суду, який збирається подавати на Лору Созаєву. А сам Віктор Павлік здається зовсім не хоче брати участь у цьому розбиранні двох дівчат.

ДТП з військовим прокурором, фото: Telegram
ДТП з військовим прокурором, фото: Telegram

Автомобіль з українським прокурором протаранив зупинку: втік з лікарні - ЗМІ

У Кривому Розі автомобіль, в якому сидів військовий прокурор Одеської області, Lexus врізався в зупинку. Подія сталася на вулиці Купріна. У момент ДТП поблизу зупинки людей не було, тому обійшлося без постраждалих.