Популярна українська блогерка із мільйонною аудиторією Юлія Вербинець, яка публікує свої знімки і відеоролики під ніком Verbaaa, знову потішила своїх щирих шанувальників новими фото. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

«Казали підписники, щоб виставила в профіль. Виставила! Оцінюйте», - закликала юна блогерка своїх прихильників.

Скрін, Instagram Вербинець
Скрін, Instagram Вербинець

На знімках Вербинець позує у светрі та чорних штанах на простому тлі, підсвіченому синім та рожевим кольорами. На першому фото вона сидить рівно, склавши руки на колінах і дивлячись на камеру. На другому знімку дівчина високо підняла руки, ніби потягується після сну, і заплющила очі.

«Скільки коштує картопля? Бачу, у вас є 2 мішки», «Жінка легкої поведінки», «На першому фото обличчя перекосило», «Ти шо, бухаєш, така страшна стала??», - цікавляться ті, кому не подобається блогерка і її поведінка та зовнішність.

Популярні новини зараз
Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект
Показати ще

Скрін, Instagram Вербинець
Скрін, Instagram Вербинець

«Такою тебе ще не бачила, справжня, мила, ну така незвичайна. Просто любов до тебе ще більше, така бусінка», «Ну це кайф», «Дуже красива», «Юлічка, це шикарно», - підтримують дівчину її прихильники.

Нагадаємо, Юлія Вербинець в горах зустрілася з Софією Стужук заради з'ясування стосунків: "Говорять про тебе погані речі".

Раніше повідомляли, блогершу Юлію Вербинець застукали з молодим красенем: "Мій персик".

Як повідомляв портал Знай.ua, скандальна Instasamka показала розпусту в своїй спальні-такого не було в "50 Відтінків Сірого".