Відома українська блогерка Юлія Вербинець, яка публікує свої фото і відео під ніком Verbaaa, порадувала своїх шанувальників новими знімками в компанії подруг і молодої людини. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

Verbaaa-популярна особистість в Україні, вона посіла 21-е місце в списку найпопулярніших українських інфлюенсерів за версією журналу Forbes. У 2020 році їй також присвоїли титул "Блогер року". Завдяки популярності в соціальних мережах дівчині вдалося заробити собі на трикімнатну квартиру в Івано-Франківську і новий автомобіль марки Mercedes.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

На фото вона позує в засніжених горах поруч з іншою популярною блогеркою Софією Стужук і їх колегою Ванессою Виноградовою.

"Щира жива енергійна дівчинка, рада познайомитися", - написала під фото Стужук.

"Шкодую, що слухала інших, і не шкодую, що впізнала тебе справжню», - додала Виноградова.

"Два улюблених блогера на фото», «тепер весь Інстаграмм гуде за Соню і Ігоря, ну ви молодець", " дуже рада, що ви познайомилися і побачилися. Дуже круто, що Соня не звертає увагу на блогерів, які говорять про тебе погані речі, а як адекватна і нормальна людина, поспілкувавшись, переконалася, що ти зовсім не така», - вважають шанувальники блогерки.

Нагадаємо, блогер Софія Стужук похвалилася результатами пластики

Раніше повідомляли, блогершу Юлію Вербинець застукали з молодим красенем: "Мій персик".

Як повідомляв портал Знай.ua, скандальна Instasamka показала розпусту в своїй спальні-такого не було в "50 Відтінків Сірого".