Відома українська фехтувальниця Ольга Харлан частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями або відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 33 тисячі осіб.

Зараз на Youtube-каналі телепередачі "Зірковий шлях" з'явилося 10-хвилинне інтерв'ю з нашою спортсменкою, в ході якого вона розповіла про перший шлюб, розлучення, а також про зйомки в чоловічому журналі і про нові стосунки з італійцем.

Ольга Харлан і Луїджі Самеле
Ольга Харлан і Луїджі Самеле

31-річна красуня з'явилася і в невеликій витримці, опублікованій на сторінці проекту в Instagram.

"Я б хотіла бути більш тендітною дівчиною, але я розумію, що в силу своєї професії я не можу бути крихкою. Найперші мої стосунки... уявляєш, до тебе підходить молода людина і каже: "А чому у тебе не блакитні очі?". В смысле? У мене шрам на шрамі, я в люк падала", - зізнається Ольга Харлан.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Ольга Харлан, фото: Instagram
Ольга Харлан, фото: Instagram

"Обожнюю Олю. Успіхів тобі", "Мама з дитиною в полі досі застрягла, тепер з'явилася Олена, яка схудла", "Хто це?", - пишуть користувачі в коментарях. У другому повідомленні йдеться про спам, який з'являється практично під усіма новинами, де повідомляється, що та чи інша людина зуміла схуднути на 15 кг без особливих праць.

Нагадаємо, олімпійська чемпіонка Ольга Харлан вперше назвала причину розлучення і чому закрутила роман з Луїджі Самеле

Як повідомляв "Знай.ua", переможець "Танців з зірками" Макс Леонов зізнався в зрадах дружині з партнеркою: "Був залежний..."

Знай.ua писав, хто переміг у "Танці з зірками-5": глядачі обрали фаворита між Артуром Логаєм, Ольгою Харлан та Костянтином Войтенком