Відома українська модель журналу Playboy, телеведуча і колишня солістка групи NikitA Даша Астаф'єва частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 470 тисяч чоловік.

Зовсім недавно в Україні була представлена спільна колекція Бейонсе і Adidas, яку почали рекламувати різні блогери і зірки шоу-бізнесу. Наприклад, Леся Нікітюк постала в класичному костюмі від "HALLS of IVY". А зараз черга дійшла і до Даші.

Даша Астаф'єва, фото з instagram
Даша Астаф'єва, фото з instagram

"Повертаючись додому, Виберіть як любите щоб вас зустрічали: варіант 1: "Ти де був", варіант 2: "Добрий вечір. Ми знайомі?". На мені любов з першого погляду, вперше в Україні💚", - пише Астаф'єва в публікації.

Вона постала в масивних черевиках, а також в чорно-білих штанях і салатовому гольфі, який сидить на ній прекрасно - обтягуючи витончену фігуру і пишні груди. Образ знаменитість підкреслила сонцезахисними окулярами.

Даша Астаф'єва, скріншот з відео
Даша Астаф'єва, скріншот з відео

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

"Ой, ти на стилі, краса моя?💚", "Гольф мого кольору. Якщо ти розумієш, про що я", "Ти де був - другий варіант теж норм🔥", "Стильно!👍", "Моя стильна дівчинка😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Бейонсе "зв'язалася" з Лесею Нікітюк, щоб вона натягнула костюм і відкрила груди: "Ну раз хоче"

Як повідомляв "Знай.ua", Даша Астаф'єва в одному халатику оголила декольте і захотіла на ручки: "Такий настрій"

Знай.ua писав, Олексій Дурнєв розповів, за що йому подобається Астаф'єва - такий шалунішка: "У Даші великі груди"