Після приходу до влади шоумена Володимира Зеленського кожен українець зміг повірити в себе. І на парламентських виборах разом з президентською партією "Слуга народу" до керма прийшли гумористи, фотографи, співаки та інші творчі люди.

Хоча ніхто і не звертає увагу на те, що такі ситуації були і раніше, адже багато співаків і співачок опинялися в складах різних партій.

В одному з випусків шоу "Хто зверху" на конкурсі "Правда/брехня", де учаснику потрібно розповісти історію про себе (або назвати факт), а супернику відгадати, чи правда це.

Цього разу на п'єдесталі зійшлися Леся Нікітюк та Дмитро Танкович.

Ілона Гвоздьова та Дмитро Танковіч, фото: "1+1"
Ілона Гвоздьова та Дмитро Танковіч, фото: "1+1"

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Капітан жіночої команди заявила, що на крайніх виборах мера їй пропонувала виставити свою кандидатуру на пост глави Хмельницького.

"Це моє рідне місто" - уточнила Леся.

Танкович не замислюючись сказав, що це брехня і виявився правий.

Хоча історія цілком схожа на правду, якщо врахувати, наскільки відома Леся Нікітюк і як вона прославляє своє рідне місто.

Нагадаємо, що Бейонсе "зв'язалася" з Лесею Нікітюк, щоб вона натягнула костюм і привідкрила груди.

Раніше ми повідомляли, що Влад Куран з "Ліги сміху" зізнався, що Леся Нікітюк відмовила йому 5 років тому.