Відомий телеведучий масштабних українських шоу "Співають всі!" і "Маска" на телеканалі "Україна" Володимир Остапчук частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 540 тисяч осіб.

Зараз в офіційному профілі телепередачі "Маска" з'явився знімок шоумена, який постав у найпопулярнішому дитячому образі (на всіх новорічних святах) - в образі сніжинки.

Володимир Остапчук, скріншот з відео
Володимир Остапчук, скріншот з відео

"У дитинстві я був або Мушкетером, або Зайчиком. І одного разу - Бабою Ягою. Зараз мені 37 років, і я - Сніжинка. 74 кілограми, між іншим, тому Ви там обережніше на дорогах", - заявляє Володимир Остапчук.

Українцям запропонували відповісти-чи сподобався їм образ ведучого "Маски". Випуск, в якому чоловік опиниться в якості сніжинки, з'явиться на телеекранах країни 31 Грудня.

Володимир Остапчук на шоу «Маска»
Володимир Остапчук на шоу «Маска»

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Цілий снігопад поставлю, дуже крутий😍", "В Одесі сніг приблизно так і виглядає🤣", "Нічого проти не маю, але навіщо спойлерити костюми, маски і т. д.? Ви вбиваєте інтригу", "Сніжинка, яку ми заслужили😂", "Знущаєтеся над ним", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, найбільш запам'ятовуються образи Володимира Остапчука на шоу "Маска": Фредді Крюггер, Меркюрі, Гаррі Поттер

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Остапчук ніяк не заспокоїться після розлучення - зазіхнув на місце Дантеса: "Такі пристрасті, вам і не снилося"

Знай.ua писав, Володимир Остапчук розповів, чому так молодо виглядає в 37: "Заспиртовался нормально"