Актриса "Жіночого кварталу" Аліна Блажкевич (Гордієнко) стала учасницею одного з нових випусків шоу, і поділилася своїми враженнями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Шоу "Хто зверху" на Новому каналі, в якому чоловіча команда бореться з жіночою за перемогу, ведуть популярна блогерка Леся Нікітюк і гуморист, колишній політик і член партії "Голос" Сергій Притула.

Скрін, Instagram Блажкевич
Скрін, Instagram Блажкевич

«У мене тут три пункти шоку: 1. Бачили які у мене накачані руки? 2. Шок, від того, що я вижила на скляній стіні. 3. Це точно мої руки? Ось так я сходила на "Хто зверху", до речі, для мене це теж шок", - підписала вона знімок, на якому видно її потужні м'язи.

Скрін, Instagram Блажкевич
Скрін, Instagram Блажкевич

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

Насправді вся справа в ракурсі, під яким було зроблено фото – через це тіло тендітної дівчини виглядає так, ніби вона дійсно переборщила з заняттями у фітнес-залі.

Скрін, Instagram Блажкевич
Скрін, Instagram Блажкевич

"Красива, розумна і потужна», «Зізнаюся, що я «Хто зверху» іноді дивлюся на Ютубі», «Хтось зібрався вбити Еллі», - жартують з цього приводу читачі.

Нагадаємо, що Ірина Сопонару з "жіночого кварталу" розбурхала фантазії, прикрившись лише пухом.

Раніше ми повідомляли, що зірка "Жіночого кварталу" знайшла собі багатенького дідуся в особі Стаса Боклана.

Додамо також, що зірка "Жіночого кварталу" Аліна Гордієнко вибила зуб під час сексу: "Менше смійтеся". Їх сили зрівнялися, адже і Аліна Гордієнко не змогла відгадати, чи правдива історія Собчука, так як її заплутав Сергій Притула.