Дружина відомого українського мандрівника і зірки проекту "Світ навиворіт" Дмитра Комарова, модель і телеведуча Олександра Кучеренко частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 135 тисяч осіб.

Зовсім недавно визначилися переможці головної туристичної премії нашої країни - Ukraine Tourism Awards. Її чоловік, очікувано, став одним з лауреатів.

Фото зі сторінки Олександри Кучеренко
Фото зі сторінки Олександри Кучеренко

"@komarovmir, пишаюся безмірно! #мандруйукраїною. Твоя нагорода чекає на тебе вдома❤️😁", - пише Олександра Кучеренко.

При цьому, невідомо, чи було сказано останнє речення з натяком. Дівчина показала винятковий наряд з голими плечима, який з множинними розрізами знизу, демонструє довжину її ніг і шикарну фігуру. У коментарях люди теж задалися питанням-чому Олександра настільки красива, і взагалі-це незаконно.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Олександра Кучеренко, фото з instagram
Олександра Кучеренко, фото з instagram

"Ви хороша і добра пара, Я вірю, що Діма знайшов собі таку ж добру і хорошу дружину, як він сам! Бажаю Вам міцного і щасливого життя!", "Не можна бути такою красунею! Це злочин!", "Як пощастило Дмитру. Як пощастило вам😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, суперник Птушкіна показав ту саму "Дорогу в пекло", серед пустелі Туркменістану: пожирає язиками полум'я все навколо

Як повідомляв "Знай.ua", Дмитра Комарова з "Світу навиворіт" здивувала "нічний метелик", яка обслуговує 100 чоловіків на день: "Почала в 16 років"

Знай.ua писав, Олександра Кучеренко назвала те, що не зробить з Дмитром Комаровим: "Навряд чи у нас вийде"