Дарія Квіткова, яка перемогла в 9 сезоні романтичного шоу "Холостяк", частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,7 мільйона чоловік.

Зараз дівчина показала, наскільки сильно їй вдалося відтворити дух новорічних свят, будучи в кадрі, на тлі ялинки і гірлянд, з чашкою чаю в руці. Посміхаючись, вона дивиться кудись убік, а в публікації пише, наскільки легко - відтворити атмосферу.

Даша Квіткова, фото з Instagram
Даша Квіткова, фото з Instagram

"Зараз легко можна відтворити атмосферу улюблених різдвяних фільмів. У Новий Рік естетика краси якась особлива. Гірлянди розвішані, подарунки куплені, будинок прикрашає неймовірної краси ялинка, а чай в руках — обов'язково з бергамотом, прянощами і медом☺️", - пише Квіткова в публікації.

Дівчина постала в червоній сорочці в клітинку сорочці і більше нічого не показала - цього дійсно хотіло для створення потрібної атмосфери.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Микита Добринін і Даша Квіткова, скріншот з відео
Микита Добринін і Даша Квіткова, скріншот з відео

"Я не розумію, це чай? А то дуже схоже на баночки з кремом", "Даша промениста❤️", "Ангел неземної краси! Щастя тобі!", "Така світла і ніжна!", "Я от щиро не розумію, чому багато рекламують цей чай? Він один з найбільш несмачних чаїв", "У вас дуже красива посмішка😁", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Холостяк" Микита Добринін пояснив, чому не варто шукати ідеального чоловіка

Як повідомляв "Знай.ua", Даша Квіткова перетворилася на "гарячу матусю", відкинувши пелюшки і брязкальця сина: "Апетитний"

Знай.ua писав, Даша Квіткова залишається сама, Микита Добринін не знайшов слів: "Не з чоловіком"