Олексій Тригубенко розповів про свої взаємини з жінками після того, як він вибув з "Холостячки". Про це повідомляє Тікток-портал alezondra.

У першому сезоні шоу" Холостячка " головною героїнею була актриса Ксенія Мішина. У фіналі вона вибирала між Олексієм Тригубенком та Олександром Еллертом. Як всі пам'ятають, вибрала вона другого.

Пристрасті не вщухали дуже довго і багато шанувальників шоу були впевнені, що вибрала вона не того, а ще й образила такого хорошого Льошу. Через рік Мішина і Еллерт оголосили про розставання, а сам Олексій прийшов до тями і віддає всі сили бізнесу, в якому досягає успіху.

Олексій Тригубенко, фото з Instagram
Олексій Тригубенко, фото з Instagram

Нещодавно учасник шоу" Холостячка " розповів про те, як сприйняли його звичайні дівчата. Зокрема, Тригубенка неадекватно сприймають подруги тієї дівчини, за якою він доглядає.

Популярні новини зараз
Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

@alezondra

Делают они- стыдно мне 🤢👎🏻 #холостяк #холостячка

♬ оригінальний звук - 𝙱𝚎𝚝𝚝𝚎𝚛𝙲𝚊𝚕𝚕𝚂𝚊𝚜𝚑𝚊

"Подружки їй кажуть:" Ну що? Він тебе в ЦУМ вже водив? Вони собі вже малюють якусь картину, що якщо у нас почнуться відносини, вони будуть ось такі як на проекті", - повідомив він.

Зазначимо, що українки у підписі до відео підтримали Тригубенка.

"А що смішного? Це ганьба таке говорити 🙈 не поважати себе 😏"; " Міша гідний хорошої дружини і мами своїх дітей !!❤️‼️‼️‼️ ",- повідомляють вони.

Нагадаємо, Злата Огневич розповість те, про що так довго мовчала на "холостячці": "з Гришею виявилися парою"

Також Знай писав, Макс Тарапата висловив все про Злату Огневич, не дочекавшись пост-шоу "Холостячки": "кілька днів вона плакала"

Раніше повідомляв Знай, відкинутого красунею Златою Огневич Романа Свечкоренка відправляють на "Холостяк", буде краще Добриніна і Заливака: "вже може".