У Києві відбувся виступ скандально відомого російського виконавця Басти. Ще донедавна виконавцю, який підтримає режим Путіна, було заборонено в'їжджати до України. Про це розповіли у випуску «ТСН» на телеканалі «1+1».

Як зазначається, концерт в українській столиці відбувся напередодні, 19 грудня. Не обійшлося без інцидентів – репера та його слухачів зустріли на вході до концертного залу активісти із плакатами.

На плакатах можна було прочитати написи типу "Баста = Путін".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Додамо, що російський реп-виконавець виступав на території окупованого Росією українського півострова Крим, знімався у пропагандистському кіно із виправданням російської агресії. Йому було заборонено перетинати державний кордон України на термін у чотири роки. Однак цей час сплив ще у серпні минулого року, а в Службі безпеки України чомусь вирішили його не подовжувати.

Це дозволило російському співаку від того часу вже вдруге гастролювати Україною.

Глядачі на концерті Басти стверджували, що вважають «музику поза політикою». Разом із тим активісти впевнені, що ці концерти – ганьба і злочин.

"Творчість поза законом", "Ганьба! Крим - Україна", "Русифікує свідомість. Голубь міра. Що це таке?", - обурюються вони.

Знай.ua нагадує: Прощавайте, Баста та Інстасамка: Ігор Кондратюк вимагає у Володимира Зеленського закрити шлях російським артистам в Україну

Як раніше повідомляв Знай.ua: Ігор Кондратюк накинувся на Ані Лорак після "викривального інтерв'ю": "Мало мізків"

Також Знай.ua писав: Ігор Кондратюк розповів, як відзначив Новий рік у Росії: "Мали дуже велику жваву дискусію, суперечку, ор".