Зовсім недавно Ксенія Собчак побувала на святі на честь 10-річчя дочки Філіпа Кіркорова і згодом стала приводом для жарту колишньої учасниці Comedy Woman Олени Борщової.

Відома російська журналістка і політик частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 8,7 мільйонів чоловік. 40-річна Ксенія разом з сином Платоном опинилася на Дні народження Алли-Вікторії в чорному брючному костюмі і в дивній мереживній шапочці із зав'язками.

Ксенія Собчак, фото з Instagram
Ксенія Собчак, фото з Instagram

"Знайшла таку ж шапочку як у Ксюші! Тільки у мене це ще й гаджет, який стежить за моїм мозком", - пише Олена Борщева в публікації.

Користувачі відразу ж відзначили, що все ж шапочка Ксенії Собчак програє по функціональності, так як та, що на ексучасниці Comedy Woman, стежить за роботою її мозку.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ксенія Собчак, фото: Instagram
Ксенія Собчак, фото: Instagram

"Це шапочка для встановлення зв'язку із Всесвітом?", "У тебе практичніше", "У вас шапочка крутіше, а у Ксюші як ніби труси на голові", "А навіщо ця шапочка стежить за вашим мозком? Він хоче втекти?", "Їй гаджет не потрібен, бо немає об'єкта стеження", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Ксенія Собчак подарувала квартиру бездомної, житло якої виманила секта

Як повідомляв "Знай.ua", 40-річна Ксенія Собчак перетворилася на бородатого мужика і розлютила всіх: "Другий такий не треба"

Знай.ua писав, у 40-річну Ксенію Собчак "вселилася" Періс Хілтон: "Зіпсувала репутацію"