Наташа Корольова розкрила таємницю свого сина Архипа, розповідаючи про безліч його дівчат і останню з них - стриптизерку, яка заробляла цим собі на життя.

Відома російська співачка, яка народилася і почала творчий шлях саме в Україні, частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,5 мільйона чоловік.

Наташа Корольова, фото: Instagram
Наташа Корольова, фото: Instagram

Архип, за її словами, зараз заручений з Мелісою. Наташа не приховує того, що не в захваті від обраниці сина. Вона вважає, що їхні стосунки триватимуть зовсім недовго. У їхньому будинку було багато минущих дівчат, тому виконавиця і не поспішає приймати її за члена сім'ї.

"Вона не невістка, син - холостий! Вони заручені, але не одружені ж. Нещодавно була одна дівчина, потім ще була низка, про яку ви не знаєте і слава Богу! У нього є третій поверх - гніздо. У цьому гнізді, що там відбувається, я не знаю, туди різні птахи залітають і вилітають, я не втручаюся, це неправильно втручатися в життя сина", - заявила Наташа Корольова.

Наташа Корольова з Тарзаном, фото: Instagram
Наташа Корольова з Тарзаном, фото: Instagram

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Але ж якось Мелісса зізнавалася, що є дуже жадібною стриптизеркою. І навіть ніколи не сідала на коліна, чіпати себе, обіймати. Але Наташа не поспішає проганяти її з дому, бо дотримується батьківського нейтралітету.

Нагадаємо, Наташа Корольова проникла в Україну, незважаючи на заборону СБУ: влаштує концерт з кремлівською програмою

Як повідомляв "Знай.ua", Наташа Корольова знайшла "царя" в особі Філіпа Кіркорова - Тарзан більше не канає: "Ви ж доросла людина"

Знай.ua писав, Наташа Корольова влаштувала романтику для Тарзана, засвітивши штучні обличчя: "Зуби як Унітази"