Легенда українського шоу бізнесу, зірковий детектив грандіозного шоу "МАСКА" на каналі "Україна", Андрій Данилко дав інтерв'ю, в якому відверто розповів про багато аспектів свого життя. Уривок з інтерв'ю опублікували в соцмережі "Тікток".

Зокрема, він зізнався, як одного разу розважав політиків на корпоративі, і це був найдивніший подібний концерт в його житті.

"Такий собі Гостьовий будинок. Бачу Христину Орбакайте, Шуфутинського ... Думаю, о боже, куди це ми приїхали? І я пам'ятаю очі Крістіни Орбакайте, коли я запитав, ну як там публіка. А вона каже: "Яка публіка, там дві людини". Як двоє людей? Я нічого не можу зрозуміти, ми одягаємося в свої «обладунки», і йдемо дарувати радість людям», - розповідає Данилко.

Однак на цьому дивацтва тільки починалися. Господареві застілля захотілося випити із зіркою.

@nostalgy_music90

Андрей Данилко о самом странном корпоративе! #андрейданилко #веркасердючка

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще
♬ Elki - Verka Serduchka

"Кажу, А що за свято? Ну, якась зустріч друзів. Сидять дві людини і якісь там дівчата. І я кажу, це ваші дочки? Ми співаємо, репертуар, і один каже - "Тихіше там, тихіше". Я відповідаю: "Що це у вас за тихіше?" з якимось ееех. Він каже - "Я...." і на вухо мені прізвище своє. А я не знаю, хто це такий. "А я - Вєрка Сердючка"» Він відповідає: "Поважаю, наливай". Кажу жартома, я безкоштовно не п'ю. Він каже - скільки хочеш? Відповідаю - 300 доларів. І думаю, який же я придурок, чого я не сказав 3 тисячі... тому що тут же з'явився чемоданчик, і мені тюх-тюх», - згадує артист.

Вєрка Сердючка, фото: Instagram
Вєрка Сердючка, фото: Instagram

Таким чином він отримав 600 доларів. Другий учасник застілля зізнався, що у в'язниці навчився грати на гітарі «Білі троянди», і попросив Данилко заспівати цю пісню. Той погодився, і довів слухача до сліз.

"Сидить Таїсія Повалій з чоловіком, Лыхутою, і розуміє, що вона не ті пісні співає на корпоративах», - додав Данилко.

Сп'янівши, артист запхав отримані гроші в колготки, тому що кишень у нього не було. У гримерці гроші дістали, просушили, і всьому балету видали премію.

Вєрка Сердючка, фото: пресслужба "Україна"
Вєрка Сердючка, фото: пресслужба "Україна"

Нагадаємо, що Андрій Данилко насмішив усіх своєю "шваброю" - зареготала навіть Оля Полякова.

Раніше ми повідомляли, що Андрій Данилко показав дивне детское фото.

Крім того, Андрій Данилко залишив Вєрку Сердючку лисою в Новий Рік, радували салати дружини: "Відчути полегшення".