Відомий український хореограф-постановник Євген Кот поділився знімком з новорічної фотосесії, на якій постав зі своєю коханою в ніжній позі і знову практично без білизни.

Чоловік, як багато хто знає, в 2019 році разом з актрисою Ксенією Мішиною здобув перемогу в шоу "Танці з зірками". Женя частенько радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 320 тисяч осіб.

Женя Кот, фото: Instagram
Женя Кот, фото: Instagram

"Хочеться, щоб ці всі дні були в прекрасній атмосфері! Але ми поки трохи стурбовані, навіть ще не поставили ялинку. Впевнений, що Вас ялинка вже давно встановлена. Гарного дня!", - пише Євген Кот.

Знімок був зроблений в приглушеній обстановці, з мінімальною кількістю світла. Він сидить позаду Наталії Татаринцевої, в штанях і без верхнього одягу. А ось вона спереду, в бюстгальтері і, найімовірніше, в короткій білосніжній спідниці. Він притиснувся до неї обличчям, а вона закрила очі і злегка нахилила голову.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Дівчина теж у себе на сторінці поділилася частиною знімків, але злегка в іншому одязі. Проте, зберігши романтичність і обопільну сексуальність в кадрі.

Нагадаємо, Женя Кот відповів, Чому відмовився від крісла судді в "Танці з зірками": "Людина, яка знає собі ціну"

Як повідомляв "Знай.ua", Ксенія Мішина зізналася, що відчувала під час танцю з Женею Котом: "Нудить"

Знай.ua писав, "Україна має талант", фінал: хто "накинеться" на Ксенію Мішину, Євгена Кота і Сергію Притулу зі своїм талантом