Переможниця 9 сезону романтичного шоу "Холостяк" Дарія Квіткова вирішила нагадати, що вона, хоч і будучи матусею маленької дитини, зберігає сексуальність і вогник у відносинах з Микитою Добриніним.

Вона нещодавно вже ділилася гарячими кадрами в чорному вбранні, демонструючи голенький живіт, ніжки і плечі. Дівчина не соромиться показувати себе в різних позах. І зараз показала один кадр з Микитою, з сексуальним підтекстом. Вона частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,7 мільйона чоловік.

Даша Квіткова, фото: Instagram
Даша Квіткова, фото: Instagram

"Чи не забули ви про те, що ми не тільки батьки в піжамі?😈", - пише Квіткова в публікації.

Вона постала в чорному пальто, яке не приховує під собою нижню білизну і її пружні форми. А ось Микита Добринін стоїть позаду неї. Можна помітити, що на ньому немає верхнього одягу, а однією рукою він стискає її шию.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Скрін, Instagram Добринін і квіткова
Скрін, Instagram Добринін і квіткова

"Фото🔥 теж вчора вітрильила фото з фотосесії🥰, і це такий кайф бачити себе інший, не в буденних образах🔥", "Гасіть пожежу🌚", "Ми так з чоловіком ходимо в ресторан на романтичну вечерю. Посидимо обидва в телефонах, поїмо - і гайда додому🤣", "Які красиві і енергійні знімки просто🔥", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, переможниця "Холостяка" Даша Квіткова знайшла, як знайти новорічний настрій без снігу на вулицях: в руках чай, а він "несмачний"

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостяк" Микита Добринін пояснив, чому не варто шукати ідеального чоловіка

Знай.ua писав, Даша Квіткова перетворилася на "гарячу матусю", відкинувши пелюшки і брязкальця сина: "Апетитний"