У мережі з'явився довгоочікуваний трейлер фільму "20-річчя Гаррі Поттера: повернення в Хогвартс", в ході якого улюблені герої повернуться в рідні локації і поговорять про все, що стосується зйомок франшизи.

Двохвилинний ролик показав, як Емма Уотсон, яка зіграла Герміону Грейнджер, Деніел Редкліфф і Руперт Грінт знову возз'єднаються. Крім того, в зйомках присутні і інші актори, творці фільму.

Гаррі Поттер
Гаррі Поттер

Можна побачити, як Емма Уотсон проходить по залу, де діти в основному обідали і вибирали, до якого факультету будуть зараховані, і зустрічає Тома Фелтона, який зіграв Драко Малфоя.

Приєдналися до пам'ятної данини поваги Хелена Бонем Картер, Роббі Колтрейн, Ральф Файнс, Джейсон Айзекс, Гері Олдман (втілив образ хрещеного батька Гаррі — Сіріуса Блека), Том Фелтон, Джеймс Фелпс, Олівер Фелпс, Марк Вільямс, Бонні Райт, Альфред Енох, Ян Харт, Тобі Джонс, Метью Льюїс, Еванна Лінч, продюсер Девід Хейман і режисери Кріс Коламбус, Альфонсо Куарон (режисер третьої стрічки), Майк Ньюелл і Девід Йейтс.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Фільм Гаррі Поттер, кадр з відео
Фільм Гаррі Поттер, кадр з відео

На жаль, цей фільм розмовний, в дусі "Друзів". Актори згадають про зйомки, а ось персонажів через 20 років ми не побачимо. Хоча нічого неможливого немає.

Нагадаємо, "Примати, о*уїли!": скандал навколо Джоан Роулінг і "Гаррі Поттера" досяг неймовірних масштабів

Як повідомляв "Знай.ua", Драко Малфой з "Гаррі Поттера" зібрав тисячі фанатів разом, щоб показати армію Слизерина: "Не можуть подужати"

Знай.ua писав, "Після п'ятиденного запою": у мережі показали, як зараз виглядають головні герої "Гаррі Поттера"