Минулої суботи відбувся півфінал грандіозного і загадкового шоу-детектива "Маска" на телеканалі "Україна", в ході якого зовсім не вщухали скандали та інтриги.

Досі обговорюється виступ могутнього Тигра. Наприклад, Оля Полякова, яка зовсім гостра на язик, не втрималася і пожартувала над своєю колегою Настею Каменських. Вона, як ми знаємо, виступає під псевдонімом NK і частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 5,4 мільйонів чоловік.

Настя Каменських, скріншот з відео
Настя Каменських, скріншот з відео

"Настя, дві секунди. Я просто хочу тобі сказати, що коли ти така розумна, тобі це дуже не йде", - заявила Оля Полякова, коли за крок від фіналу зійшлися Тигр і Жирафа. Настя почала згадувати, що ж представник котячого племені давав за підказки.

Після цього суперблондинка додала, що Настя занадто красива. Помирити їх спробував Михайло Хома, який сидить посередині. Він запропонував віддати перевагу улюблениці жирафі.

Шоу "Маска", фото: пресслужба телеканалу "Україна"
Шоу "Маска", фото: пресслужба телеканалу "Україна"

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Шоу "Маска", фото: пресслужба телеканалу "Україна"
Шоу "Маска", фото: пресслужба телеканалу "Україна"

Як згодом виявилося, Жирафа здобула перемогу в дуелі, а під маскою Тигра переховувався популярний музикант Сергій Бабкін.

Нагадаємо, Володимир Остапчук вліз у дитячий костюм сніжинки спеціально для "Маски": "Нічого не маю проти, але..."

Як повідомляв "Знай.ua", Андрій Данилко про найдивніший корпоративі в житті Вєрки Сердючки, повні колготки грошей: "Повалій зрозуміла, що не те вона співає"

Знай.ua писав, Дзідзьо згадав щасливе дитинство і написав Святому Миколаю листа: "Пан вже чекає подаруночків"