Віктор Павлік показав сімейну ідилію. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український співак Віктор Павлік має багатотисячну армію шанувальників. Тому він досить активний у своєму Instagram, на який підписано 80,6 тисяч осіб. Тут він ділиться новими фотографіями або цікавими моментами з життя.

Зазначимо, що нещодавно минули чутки про те, що чоловік на межі розлучення з Катериною Репяховою. Зараз же Катя повідомила, що він її образив.

Дівчина виклала фото з заплаканим обличчя в сторіз і написала: "мене дуже образив мій чоловік і я не впевнена, що після цього ми будемо з ним разом. Я в цій війні одна!".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Однак, судячи зі знімка, який опублікував Павлик 21 грудня, вони помирилися. На фото можна бачити усміхнену пару.

"З коханою дружиною", - повідомив він.

Фолловери побажали Вікору Павлику більше не ображати дружину.

" де ж Ви Віктор так накосячили?"; "Вітя, треба щось робити..... тому що щось пішло на так 😢, накасячіл - виправляйся 🙌"; "Катюша як то сонечко, така красива, розумна, мудра жінка❤️", - пишуть вони.

Раніше ми писали про те, що Віктор Павлик посадив Катерину Репяхову на свого потужного коня:"прилаштувалася". У кадрі присутня вся байкерська атрибутика-шкіряна косуха, зухвала посмішка на обличчі і красуня поруч.

Нагадавши, Віктор Павлік" відірвався " після народження сина: не всі чоловіки так вміють.

Як повідомляв портал Знай.uа, Молода дружина Віктора Павлика розповіла, що пережила перед пологами: "Ні обіцянок, ні пробачень".

Також портал Знай.ua писав, що Катерина Репяхова планувала дитину задовго до знайомства з Віктором Павликом: "я тебе чекала, синочку". Дівчина зізналася, що ще з дитинства мріяла про сина з ім'ям Міша.