Стало відомо про те, що пара популярних блогерів, які були останні пару місяців на слуху після скандальних інтерв'ю, офіційно розлучилися. Тепер їх нічого не пов'язує, крім дітей.

Про це стало відомо завдяки новій публікації, що з'явилася на сторінці Саші Бо в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина радує шанувальників новими кадрами, і розповідає про все, що відбувається у неї в житті. Тепер вона офіційно вільна.

Про розрив пари стало відомо ще влітку, і ця новина стала повною несподіванкою, адже до останнього їх пара з Ігорем Пустовітом здавалася прикладом для наслідування. Виявилося, що це була лише красива картинка.

Блогерка поділилася новим фото, де позує перед камерою в сукні чорного кольору з глибоким декольте. Примітно, що незважаючи на те, що пост пов'язаний з розлученням, на знімку дівчина сміється.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Офіційно розлучена 🥂" - йдеться в повідомленні під постом.

Ігор Пустовіт також повідомив шанувальникам про цю подію:

"Простягаю вам руку, на якій немає обручки, натякаючи, що з сьогоднішнього дня я офіційно розлучений, зрештою подк підкиньте в коментарі варіанти країн, куди зараз можна без проблем злітати, відсвяткувати вже офіційну подію 😉".

У коментарях під публікацією у дівчини користувачі почали писати, що вони про це думають:

"Мої привітання 🔥 🔥 🥰 щастя в новому житті🤍";

"Жінка радіє двічі у своєму житті: 1. Коли виходить заміж. 2. Коли розлучається";

"Вітаю 😍 👏 і собі того ж бажаю😂";

"Вітаю) мало хто від цього відчуває щастя😂 але я рада, що тепер ви вільна!)";

"Вітати 🔥";

"Вау😍 😍 😍 шикарно ❤ ️ мої привітання ❤ ️ вільний птах тепер можна розправити крила🪄 😍".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що блогерка Саша Пустовіт виправдала гучне святкування в День пам'яті шаленим темпом життя

Раніше повідомлялося, що Софія Стужук закрутила з чоловіком своєї подружки Саші Бо, ігор Пустовіт нарешті побачив соковитий вареник

Також, колишній слави Камінської допоміг блогерше Саші Пустовіт почати нове життя.