Відомий український артист Олег Винник зробив гучну заяву на всю країну. Він вважає, що під одним з костюмів на шоу "Маска" може ховатися Таюне - його беквокалістка. І якщо це так, він збирається відмовитися від концертів.

У півфіналі улюбленого шоу мільйонів "Маска", яке виходить по суботах о 21:00 на телеканалі "Україна", розгораються нові пристрасті. Зіркові детективи почули в голосі меланхолійної жирафи беквокалістку Олега Винника-співачку Таюне. Як поставився до такого повороту сам артист?

Жирафа в дев'ятому випуску шоу здивувала не тільки глядачів своїм виступом, але і зіркових детективів. Вона виконала лірично, але професійно пісню "Поклич мене з собою" Алли Пугачової.

Шоу "Маска", фото: телеканалу Україна
Шоу "Маска", фото: телеканалу Україна

Після того, як номер завершився, Оля Полякова зробила досить цікаве припущення про те, що під костюмом Жирафа може бути Таюне - беквокалістка Олега Винник. Він не стримався після таких слів, і зробив важливу заяву.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Таюне! Так-так, я не знаю Таюне! Люди добрі, дуже важлива річ-якщо це Таюне, то я залишаю цей проект, більш того, я відмовляюся від усіх концертів! Адже так розвести мене-нереально!" – відзначив Олег Винник.

Шоу "Маска", фото: телеканалу Україна
Шоу "Маска", фото: телеканалу Україна

Дзідзьо всі 9 випусків намагається підібратися ближче до персонажа, так як сильно вона йому сподобалася. Він весь тиждень готувався до цього дня. Поїхав у село, відкрив стареньку хату, і знайшов дещо цінне для його родини-старе радіо.

"Але оскільки Жирафа колекціонує антикварні речі, то вирішив подарувати його їй. А ще я передзвонив на всі радіостанції і попросив поставити тобі мою пісню "Моя любов". Це Для тебе, Жираф!"- розповів DZIDZIO в ефірі шоу "Маска".

Далі артист просто вибіг на сцену і поцілував її, і така своєрідна поведінка лише підігріла пристрасті.

Нагадаємо, що Оля Полякова підкочувала до Олега Винника 4 роки і він вирішив здатися

Раніше повідомлялося, що Оля Полякова пішла з "Маски" з кінцями? Півфінал з Жирафом і Скандалом готуються провести без неї

Також, Олег Винник залишився без своєї улюбленої горили на шоу "Маска", Данилко намагався перешкодити