Відома українська співачка і солістка групи The Hardkiss, Юлія Саніна, продовжує радувати своїх шанувальників новими цікавими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 670 тисяч чоловік.

Цього разу вона похвалилася тим, що готує незвичайні трюки для нової шоу-програми. Разом з тим, сніг, що випав напередодні в столиці, навіває їй і її команді зовсім не робочий настрій.

«Сніг. Сьогодні вже пробуємо деякі трюки для Шоу 10, а в голові повний Jingle bells.

Скрін, Instagram Саніна
Скрін, Instagram Саніна

Скрін, Instagram Саніна
Скрін, Instagram Саніна

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Скрін, Instagram Саніна
Скрін, Instagram Саніна

Чудесного всім настрою", - підписала вона кілька знімків, які розмістила в соцмережі.

На знімках співачка постала в образі, навіяному естетикою 1980-1990-х років. На ній блискуча сорочка сріблястого кольору, з відкритими плечима. Волосся заплетене в безліч кісок.

"Ідеально", "Яка ж ви красива", "Супер, фотографія - приємно дивитися, розумниця, ангел", "У нас теж сніг пішов нарешті, тільки до кінця дня, швидше за все, розтане... вам теж відмінного настрою і успішного дня", "Крута новина!!! Ручки сверблять - так хочеться побачити! І Вам гарного настрою і продуктивної роботи!", - пишуть шанувальники співачки.

Нагадаємо, Саніна - журналістка, Alyona Alyona - вихователь, а Потап - тренер: ким працювали знаменитості до Всеукраїнської популярності.

Як повідомляв " Знай.ua", Юлія Саніна з The Hardkiss розповіла, що принесла Україні перемога Джамали на Євробаченні: "На Лівобережці дорогу полагодили".

Знай.ua писав, Юлія Саніна з The Hardkiss віддасть частинку себе після того, як стала японкою: "Представивши..."