Відомий український артист Іван Дорн дав чергове відверте інтерв'ю, в якому розповів, чому продовжує виступати на території країни-агресора.

Інтерв'ю вийшло на каналі російської журналістки Катерина Гордєєвої, яка регулярно знімає ролики з популярними медійними особистостями.

Цього разу дійшли і до Івана Дорна. Звичайно ж, без питань про політику і конкретно його позиції не обійшлися.

Іван Дорн, фото: скріншот з відео
Іван Дорн, фото: скріншот з відео

"Я українець - і все. Це не питання крові і навіть не ДНК. Тобто, не генетичних якихось історій. А етніки, якою ти насичуєшся, культури, менталітет - все це здобуваєш тут і стаєш українцем " - почав відразу артист, коли його запитали про коріння.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Іван Дорн, як і в інтерв'ю з Дмитром Гордоном зазначив, що він виключно український артист, і хоче в майбутньому писати більше пісень українською, але поки що не виходить через мовний бар'єр.

Іван Дорн, фото: скріншот з відео
Іван Дорн, фото: скріншот з відео

"Музика більше, ніж політика і вона не має кордонів. Якщо вже шукати в мені щось політичне, то ось моє завдання: розширювати українську культуру і поширювати її скрізь, де тільки можна. Моя країна повинна знати, і ті, хто має до мене претензії якісь, що я в першу чергу є українським артистом за кордоном"-зазначив артист в новому інтерв'ю.

Варто відзначити, що з початком російської агресії чоловік не припиняв свої гастролі по території країни, і вільно туди їздив, за що піддавався неодноразово критиці з боку українських слухачів. Так відкрито про українську позицію він почав говорити зовсім недавно, коли дав інтерв'ю Дмитру Гордону.

Нагадаємо, що Іван Дорн зізнався, що змінилося в його житті з часів "пари нормальних"

Раніше повідомлялося, що Іван Дорн назвав свої виступи в Росії "щепленням від агресії"

Також, після успіху романтичного кліпу" тобі немає сьогодні " Іван Дорн розповів про кохану більше