Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова заявила, що»жодного разу не була заміжня". Про це вона розповіла в одному зі своїх інтерв'ю, уривок з якого потрапив в «Тікток».

"Я була щасливою людиною. Не важливо, що наші відносини з Ігорем вже завершені, але, в будь — якому випадку, це батько моєї дочки, ми продовжуємо спілкуватися», - розповіла Волочкова, при цьому не вдаючись в подробиці.

"А весілля, яке тривало три дні? Скільки там було весільних суконь?", - запитав журналіст Волочкову.

"Там було п'ять весільних суконь... я можу сказати тобі - навіть людина, батько моєї дитини, з яким ми друк в паспорті не поставили, пішов. Хотів зробити все своє. Я можу дозволити собі все: можу блазня горохового покликати, можу альфонса, можу олігарха», - заявила балерина.

Вона зазначила, що у її колишнього чоловіка тепер «погоня» на все життя – «колишній чоловік Волочкової».

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

@livestreamcinema

Ответ пользователю @bb3_99fgh6 #волочкова #балерина #анастасияволочкова #скандал #top #пьяная

♬ оригинальный звук - Live Stream Cinema

"Він ніхто і ніщо, і кликати його ніяк. Він прийшов у Моє життя ... що б я не одягла на себе, я назавжди залишуся Анастасією Волочковою. Моїм чоловікам подобається, і я моїм чоловікам подобаюся без одягу. І не сукні прикрашають жінку, а жінка – чоловіка, і балерина сцену – своєю величчю. Щоб ти мені зараз не сказав, мені абсолютно пох*й... хочете, вирізуйте. Ви мене вже за*бали, хлопці... є люди, які не вважають себе геями, але чинять, як під**аси», - розговорилася балерина.

Анастасія Волочкова, фото: Instagram
Анастасія Волочкова, фото: Instagram

"Дуже шкода, що ніхто не бачить біль, який ховається за сарказмом і понтами. Вона глибоко нещасна, яка виє ночами», «у вашій горілці крові не виявлено», «глибоко самотня жінка. Кидається на всіх і вся в пошуках щастя", - вважають коментатори.

Нагадаємо, що Анастасію Волочкову запідозрили в причетності до смертей її улюбленців: "Маркіз, Мурисик, Жоржик, Гуччі, Лаккі...".

Раніше повідомлялося, що Анастасія Волочкова познайомила всіх з "черговим" коханим чоловіком-змінює, як рукавички

Також, Анастасія Волочкова заговорила про тих, кого везе після концертів до себе додому