Скандально відома 32-річна дружина 75-річного гумориста, "стендапера минулих часів" Євгена Петросяна, до якої той втік від Олени Степаненко, Тетяна Брухунова, доволі активно веде свою сторінку в Instagram. Тут у Тані 90 тисяч підписників, а також безліч знімків.

Цього разу дівчина вирішила розповісти, що ж таке "релакс" і відпочинок від робочого процесу.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Тетяни Брухунової в мережі Instagram.

Публікація Тетяни Брухунової, скріншот: Instagram
Публікація Тетяни Брухунової, скріншот: Instagram

"Мені подобається відпускати творчий процес на самоплив (зрозуміло, коли я в об'єктиві, а не по інший бік). Розслаблення - це те без чого неможлива класна зйомка. З @oks.foto працювати легко, невимушено і дуже весело. У ранок, коли було зроблено цей портрет ми побачилися вперше і відразу все якось склалося.", - пише Тетяна.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

На знімку, який Тетяна прикріпила до нової публікації, можна помітити, що дівчина сидить на стільці в класичному "чорне і біле", а також крім пишної зачіски можна ще помітити і підтяжки на її тілі. Ось майже такий собі образ Чарлі Чапліна, тільки не вистачає шапочки і вусиків.

Раніше повідомляли, дружина Петросяна Брухунова вбралася в "мішок", але все одно отримує компліменти: "З такою фігурою....".

Як повідомляв Знай.uа, Євгенія Петросяна несподівано побачили біля екс-дружини Олени Степаненко: "Я з тобою назавжди".

Знай.uа писав, як виглядала Тетяна Брухунова до шлюбу з 75-річним коміком: "До" прям гумор Петросяна".