Павло Зібров взяв участь у програмі з Анною Трінчер. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці соціальної мережі.

Відомий український співак, композитор і володар легендарних вусиків Павло Зібров обожнює радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями в соцмережі Instagram. Зокрема, на його офіційній сторінці сто шість тисяч фоловерів, який лайкають і коментують кожен його пост.

Як відомо, Павло Зібров взяв участь у спільному виступі парку "Співоче поле" з українською співачкою Анною Трінчер. Остання назвала дану подію колаборацією року. З тих пара артистів активно розвиває співпрацю.

21 грудня Павло Зібров опублікував спільну фотографію з Анною Трінчер. За словами співака, пара взяла участь у кулінарній передачі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Ми з @annatrincher_official встигли поділитися рецептами смаколиків один одного в програмі "головна тема": Пристрасті по ікрою, посилання залишив для вас в сторону!",- повідомив він.

Нагадавши, Тіна Кароль кинулася під машину на дорозі: "Побачив, знепритомнів". Тіна Кароль вирішила станцювати прямо перед машиною, поки переходила дорогу - ніхто її не зупинив.

Як повідомляв " Знай.ІА " Тіна Кароль втратила сукню перед одруженим Потапом, навіть Настя Каменських так не робила: "Сюди всі дивляться".

Також портал Знай.иа писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею