Відомий український радіоведучий і шоумен Слава Дьомін показав свого домашнього улюбленця. Як виявилося вони дуже схожі.

Про це відомий радіоведучий і інтерв'юер написав на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям пильно стежить понад 120 тисяч осіб.

Так, цього разу Слава Дьомін вирішив поділитися фото зі своїм домашнім улюбленцем песиком Фреді. Радіоведучий дуже любить його, тому завжди з задоволенням фотографується.

Фото зі сторінки Слави Дьоміна
Фото зі сторінки Слави Дьоміна

Однак, цього разу Дьомін помітив, що вони з ним дуже схожі. Саме тому він вирішив зробити знімки з песиком у профіль та анфас аби більше продемонструвати разючу схожість.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фото зі сторінки Слави Дьоміна
Фото зі сторінки Слави Дьоміна

"Фреді (майже Мерк'юрі)😉 Мені здається, ми занадто схожі", - так Слава Дьомін підписав опубліковані фото.

Фото зі сторінки Слави Дьоміна
Фото зі сторінки Слави Дьоміна

Шанувальникам радіоведучого дуже сподобалися фото з його домашнім улюбленцем, саме тому вони прийнялися залишати для них компліменти. До того ж деякі теж помітили між ними схожість.

"Близнюки які кльові", "А ще, здається, Фреді теж підозрює про вашу схожість із ним 😅", "Ви дуже схожі, особливо в профіль 😋🤗", "Одне обличчя (морда) 😂", "👏 100% створені один для одного! 😍", "Це ж треба...така спорідненість...😍❤️👀👌", "Точно схожі 😂", - зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, улюбленець Тіни Кароль Слава Дьомін "зійшовся" з колишньою: "Облисів, а вона помолодшала". Слава Дьомін зізнався, як змінився за рік після розлучення з дружиною

Раніше Знай писав, Слава Дьомін показав справжніх переможців "Танців з зірками": точно не Артур Логай, і навіть не фіналісти

Також Знай повідомляв, Холостяк Слава Дьомін дозволив синові ризикнути на хвилі: Татусь року. Слава Дьомін поділився серією фотографій після відпочинку з улюбленим сином