Футболіст ФК" Аталанта " Руслан Малиновський став найдорожчим футболістом збірної України. Про це повідомляє портал Transfermarkt.

Ринкова ціна контракту з Малиновським оцінюється в тридцять мільйонів євро. Слідом йде захисник і півзахисник Манчестер Сіті Олександр Зінченко, який готові продати за двадцять вісім мільйонів і Віктор Циганков (25 мільйонів).

Руслан Малиновський, скріншот: YouTube
Руслан Малиновський, скріншот: YouTube

Так виглядає десятка найдорожчих українських футболістів, їх суїмарна вартість становить сто шістдесят вісім з половиною мільйонів євро.

  1. Руслан Малиновський "Аталанта" - 30 мільйонів євро;
  2. Олександр Зінченко "Манчестер Сіті" - 28 мільйонів;
  3. Віктор Циганков "Динамо" - 25 мільйонів;
  4. Роман Яремчук "Бенфіка" - 17,5 мільйона;
  5. Віталій Миколенко "Динамо" - 17 мільйонів;
  6. Ілля Забарний "Динамо" - 13 мільйонів;
  7. Микола Матвієнко "Шахтар" - 11 мільйонів;
  8. Микола Шапаренко "Динамо" - 10 мільйонів;
  9. Георгій Бущан "Динамо" - 9 мільйонів;
  10. Анатолій Трубін "Шахтар" - 8 мільйонів.

Нагадавши, наречена Кріштіану Роналду Джорджина Родрігес чекає двійню: п'ятий і шостий спадкоємці на підході.Про це Кріштіану Роналду повідомив в новому пості на особистій сторінці в соцмережі Instagram. Футболіст виклав фотографію з коханою і знімками з УЗД.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомляв Знай.иа, вагітна Джорджина полетіла з дітьми на Північний полюс і залишили Роналду в Британії: "він чекає"

Також портал Знай.иа писав, що бєремічна кохана Кріштіано Роналду Джорджина Родрігес зізналася в коханні, але не футболісту: "насолоджуюся"