Відома українська співачка та тріумфаторка пісенного конкурсу "Євробачення-2004" Руслана Лижичко поділилася новим фото та розповіла про зимовий сонцеворот.
Співачка Руслана має чимало шанувальників, саме тому час від часу намагається тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та професійного життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.
Руслана Лижичко вирішила нагадати, що 21 грудня - зимовий сонцеворот. Зірка вважає, що це астрономічний новий рік, адже після цього світловий день буде ставати довшим.

Фото зі сторінки Руслани Лижичко
Фото зі сторінки Руслани Лижичко

"Зимовий Сонцеворот - справжній новий рік. Астрономічний. Земний. Сонячний. Містичний. Сьогодні найдовша ніч і вже відзавтра Світла буде трішечки більше. Хочеться, щоби у боротьбі Світла і Темряви завжди перемагало Світло. Не лише в природі, а й в людських душах і серцях! ✨", - зазначила Руслана Лижичко.

Також Руслана поділилася розкішним фото, де вона позувала на фоні карпатських гір. зірка одягла білу сукню, а поверх накинула на себе теплу хутряну накидку.