Молода дружина Народного артиста України Віктора Павліка Катя Репяхова похизувалася кадрами зі зйомки зі своїм маленьким сином.
Дружина Віктора Павліка активно розвиває свою блогерську діяльність. Саме тому Катя Репяхова намагається часто тішити своїх підписників новими фото, відео, цікавими подробицями з особистого життя або ж думками на ту чи іншу тему в Instagram, де за нею стежить понад 150 тисяч осіб.
Нещодавно Катя Репяхова вирішила влаштувати фотосесію для себе та свого маленького сина Михайлика. Мама та синок одягли наряди в чорних тонах та щасливо позували на камеру.

Фото зі сторінки Каті Репяхової
Фото зі сторінки Каті Репяхової

На одному з фото Катя Репехова у довгій чорні сукні зі шлейфом підняла над собою свого синочка та ніжно поцілувала його.

Фото зі сторінки Каті Репяхової
Фото зі сторінки Каті Репяхової

"Ще трохи фото з нашої зйомки мама та син ❤️", - так Катя Репяхова підписала фото.

Фото зі сторінки Каті Репяхової
Фото зі сторінки Каті Репяхової

Шанувальникам молодої блогерки сподобалися її нові фото, саме тому вони прийнялися залишати компліменти для неї та маленького Михасика.

"Який же солодкий малюк❤️", "Такі щасливі🔥🔥😍😍", "Два сонечка😍", "Дуже мило!!!!❤️❤️", "Які чудові!", "Мішутка такий уже сміхотун😍", "Який же він солоденький ❤️🔥",- зазначили вони.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Катя Репяхова сказала, що може розлучитися з Віктором Павліком: "Не впевнена, що будемо разом. Я одна". Сам Віктор Павлік здається зовсім не хоче брати участь у цьому розбиранні двох дівчат

Також Знай писав, Катя Репяхова видала все, чим провинився Віктор Павлік, пригадала і його загиблого сина: "З цим важко жити". Дружина відомого співака прокоментувала їх недавню сварку

Раніше Знай повідомляв, Віктор Павлік показав ідилію з Катею Репяховою після її заяви про розлучення: "Накосячив". Пара на межі розлучення, проте зараз сім'я примирилася після конфлікту