Катерина Репяхова розповіла про причини сварки з Віктором Павликом. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Молода дружина популярного українського музиканта Віктора Павлика Катерина Репяхова, має велику аудиторію в соціальній мережі Instagram. Там на неї підписано вісімдесят тисяч осіб, які активно коментують і лайкають її пости.

Нещодавно з'явилися чутки про швидке розлучення між подружньою парою. Масло у вогонь підлив пост Катерини Репяховой, в якому вона заговорила про серйозну сварку.

Дівчина виклала фото з заплаканим обличчя в сторіз і написала: "мене дуже образив мій чоловік і я не впевнена, що після цього ми будемо з ним разом. Я в цій війні одна!".

Згодом з'явилися спільні фотографії Катерини Репяховой і Віктора Павлика, які побічно натякають на те що пара не збирається розлучатися, проте у шанувальників залишилися безліч питань.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

21 грудня Катерина Репяхова вирішила відкрити завісу таємниці. Дівчина заговорила про якусь "іншу людину", через яку у Віктора Павлика почуття провини, в тому числі і за загибель його сина.

"З цим дуже складно жити. ВП дуже недовірлива людина, і інша людина це добре знає і тисне на слабкі місця. Мій чоловік готовий працювати над цим почуттям провини, працювати з психологом заради нашої сім'ї. ВП дуже добрий, і інша людина цим користується. А я не можу дивитися на це спокійно", - наголошується Репяхова.

Нагадаємо, що Катерині Репяховій довелося "поневірятися" без Віктора Павлика: "ми бродячі артисти"

Як повідомляв портал Знай.ІА, Катерина Репяхова показала чоловіка, який допомагає їй у важкі хвилини, і це не Віктор Павлік

Раніше ми писали про те, що Катерина Репяхова одяглася в "АТБ": червоні шортики для Віктора Павлика