Володимир Дантес розповів про своє шоу"я роблю бізнес". Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Чоловік відомої української співачки і екс-солістки групи" Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережах. На ньому у нього набагато менше передплатників, ніж у дружини, проте пости Дантеса активно коментуються і лайкаються. Зокрема, на Instagram Дантеса підписано 641 тисяча фоловерів, а на Тікток - 87 тисяч.

21 грудня Володимир Дантес опублікував фотографію в соціальній мережі, на якому постав з тазиком олів'є і келихом шампанського. У підписі він розповів про те, що закінчилося два сезони шоу "я роблю бізнес".

"Люди, цей день настав. Сьогодні вийшла заключна серія 2 сезону. І мені є що сказати!",- зазначив він.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Він зазначив, що високо оцінює зусилля бізнесменів, які створюють стартапи.

"По-перше, це було дуже весело знімати, а по-друге, нереально цікаво спілкуватися з героями. Що я зрозумів поки ми робили це шоу-це те, що наші підприємці дуже круті, це реально сила, завдяки якій зараз щось розвивається в нашій країні. Люди, ви-кайф!",- зазначив він.

Нагадавши, Тіна Кароль кинулася під машину на дорозі: "Побачив, знепритомнів". Тіна Кароль вирішила станцювати прямо перед машиною, поки переходила дорогу - ніхто її не зупинив.

Як повідомляв " Знай.ІА " Тіна Кароль втратила сукню перед одруженим Потапом, навіть Настя Каменських так не робила: "Сюди всі дивляться".

Також портал Знай.иа писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею