Настя Каменських порадувала шанувальників презентом. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. На цей час на її соцмережу підписано 5,3 мільйона осіб, які активно стежать за подробицями її творчості та особистого життя. Іноді вона спілкується з ними у форматі сторіз.

21 грудня Каменських опублікувала фотографію з величезним букетом троянд. Співачка завзято посміхається в камеру.

"А які ваші улюблені квіти?",- повідомила вона.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Фолловери засипали Настю Каменських різними компліментами.

"Моя улюблена квіточка - ти❤️"; "півонії обожнюю";" шикарна жінка❤️❤️❤️";" троянди красиві";" красуня😍це ви після виступу на весіллі😍", - зазначають вони.

Раніше ми писали про те, що Slavia видала, де її можна знайти після розлучення з Дзідзьо: "у місцях для..."

Нагадавши, Дзідзьо "приставав" до Насті Каменських на шоу "Маска"? Михайло Хома розповів, навіщо дружина Потапа сунула йому руки під шубу

Як повідомляв Знай.иа, Дзідзьо розлютився не на жарт через жінку, Данилко запанікував поруч з ним: "Дайте бінокль, нічого не бачу"

Також портал Знай.иа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати"