На китайському телешоу заспівали українську пісню. Відео цього виступу потрапило в соціальну мережу "Тікток".

"Як же це красиво!", - пише під роликом автор повідомлення kpop.zone28m.

У відео відомий китайський співак Чжоу Шень співає разом з молодою людиною європейської зовнішності, швидше за все, українцем.

«Більше я не віддамся смутку в полон. І не наздожене мене печаль. Я не заплачу за тобою знов. Прощавай, прощавай, любий, любий. Двічі в одну річку не ввійдеш, не благай мене. Вибач, зрозумій – я розлюбила», - співає дует.

Українці, звичайно ж, впізнали цю пісню виконавиці Юлії Думанської "Двічі в одну річку не ввійдеш".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

@kpop.zone28m

Как же это красиво😍😍😍 #china #ukraine #kpop #asia #реки #рекомендации #хочуврек #хочуврекомендации #вреки #рек

♬ оригінальний звук - World of Asia🗿🌸

«Мурашки по шкірі», «Як це звучить красиво - українська пісня з приємним акцентом», «Чому китайці можуть вивчити українську мову, а деякі українці рідної мови вивчити не можуть?!", - дивуються українці.

"Наша вокальна школа. Чжоу Шень навчався у Львівській музичній академії", - уточнюють в коментарях.

Дійсно, Чжоу Шень після закінчення середньої школи поїхав в Україну вивчати стоматологію. Однак через рік він перейшов до Львівської національної музичної академії.

Раніше повідомляли, таблетки, жарти, дружба і навіть пріоритети: іноземці назвали топ найбільш "дивних" звичок українців.

Як повідомляв Знай.uа, Міла Кузнєцова з 15-м розміром грудей перетворилася в кішечку на радість чоловікам: "будь-якого замурличе".

Знай.uа писав, улюбленець Тіни Кароль Слава Дьомін показав, чого не вміють більшість батьків: "можуть тільки мріяти".