Відома українська співачка Оля Полякова під кінець року вирішила рссказать на всю країну про свої гріхи. За який вчинок їй соромно донині.

Напередодні Нового року, 31 грудня, о 20:00 на телеканалі "Україна" вийде грандіозне шоу "Новорічна Маска", на якому зберуться найвідоміші люди країни. Зірковий детектив проекту "Маска", популярна співачка Оля Полякова за лаштунками святкового шоу відверто розповіла, яка новорічна ніч запам'яталася їй на все життя.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Оля Полякова збирається дивувати шанувальників на шоу "Новорічна Маска на каналі" Україна" не тільки своїми здібностями детектива, але ще і сама виступить на сцені, і подарує справжнє музичне шоу. Також, зізналася, що Новий рік планує зустрічати на сцені, адже це вже традиція, але так було не завжди.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Коли я ще не була такою великою зіркою, відзначала Новий рік вдома з чоловіком і дочкою Машею, а всім друзям сказала, що у мене робота. Всім збрехала. Люди дзвонили, щоб привітати, а я не відповідала, тому що мене не повинно бути вдома", - поділилася Оля Полякова з журналістами каналу "Україна".

Вона так хотіла завжди працювати в новорічну ніч, що прийшла до вигадок, які і зробили її більш успішною. Вона завжди говорить, що люди самі будують своє щастя, і формують своє майбутнє. Тоді це було останнє свято, яке вона зустрічала вдома, а далі пішли гастролі та концерти.

Через роки їй звичайно хотілося б трохи сімейного свята, але поки такої можливості немає. А випадок, який з нею стався в один з нових років згадує досі, адже це дуже смішно і геніально.

"Розумієте, я не хотіла обманювати людей, просто мені так хотілося концертів. Навіть Віктор Павлік співає, А я вдома сиджу. Ну що це таке?"- сміючись, розповіла зірка.

Нагадаємо, що Оля Полякова пішла, а українці тільки раді

Раніше повідомлялося, що Оля Полякова запропонувала Насті Каменських не бути розумною

Також, Андрій Данилко про найдивніший корпоративі в житті Вєрки Сердючки