Відома українська співачка Тоня Матвієнко вирішила розповісти, які подарунки дарує рідним на Новий рік, а також, як планують провести це свято.

За лаштунками грандіозного концерту "Музична платформа. Найкраща пісня року", який глядачі телеканалу "Україна" побачать опівночі з 31 грудня на 1 січня, співачка Тоня Матвієнко поділилася планами на святкування 2022-го року, а також зізналася, який салат віддає перевагу на Новий Рік – "Олів'є" або "Шубу".

Тоня Матвієнко, фото: Instagram
Тоня Матвієнко, фото: Instagram

Як зазначає жінка, що часто виступи в новорічну ніч плануються буквально за кілька днів до події. Так було, наприклад, минулого року. Вони з чоловіком в останній момент вирушили на захід. При цьому, вона абсолютно не проти, якщо на новорічну ніч не знайдеться варіантів роботи.

"І в такому випадку у нас є традиція - ми ходимо на Софійську площу. Беремо з собою шампанське і разом з усім народом святкуємо Новий рік", - зазначила Тоня Матвієнко за лаштунками концерту "Музична платформа".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Далі журналісти поставили їй питання-баттл, і попросили вибрати між Олів'є і шубою. Однозначну відповідь вона дати не змогла, так як обов'язково на столі повинно бути і те, і те. Тоня Матвієнко дуже любить Шубу, а ось її донька - Олів'є. Також, обов'язково на столі повинен стояти картопля, і підсмажену цибулю. Дуже ситне блюдо для тих, хто збирається трохи випити на Новий Рік.

Подарунки жінка готує заздалегідь - наприклад, замовляє під час розпродажу на "чорну п'ятницю", яка відбувається всього за місяць до свята.

"Але і під ялинку все одно якусь дрібницю кладу-шампуньку, чайок, щось недороге. Все ж чекають", - розповіла Тоня Матвієнко в інтерв'ю каналу "Україна".

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко здивувала апетитами перед Днем святого Миколая, Арсен Мірзоян не впорається

Раніше повідомлялося, що Арсен Мірзоян після кросу наготував їжі для Тоні Матвієнко: теща б похвалила

Також, Арсен Мірзоян вибрав собі партнерку для танців, Тоня Матвієнко дала добро