Скандально відому російську балерину Анастасію Волочкову застали в неналежному вигляді на відпочинку в турецькому готелі. Про це розповіли в одному з сюжетів російських ЗМІ, уривок з якого потрапив в «Тікток».

Постояльці готелю, в якому два тижні «розслаблялася» балерина, публікують в соцмережах компрометуючі відео з її участю. Судячи з кадрів, вона п'яна "в шпагат" і ледь тримається на ногах.

"Вам зі мною не нудно, люди?",- запитує п'яна танцівниця, і присутні радісно відповідають, що «ні».

Волочкова влаштувала концерт прямо в ресторані – брудно матюкається і відпускає вульгарні жарти. Присутні над нею потішаються і сміються, але багато обурюються – в залі діти, а Волочкова жахливо поводиться.

@annitaszr

#пьяная Волочкова, #выпила ,Волочкова, #турция

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
♬ оригинальный звук - Annitaszr

"Що ви всі іржете наді мною?",- не вгамовується любителька шпагатів.

"Це її життя, як хоче, так і розважається. Решта в Туреччину летять, чайку попити", "туди б ще Паніна«," а всі інші-непитущі, з Біблією сидять і моляться», "вона доросла, і на випивку ні в кого не просила, все там п'ють і матюкаються", - не бачать нічого поганого коментатори.

"Якщо хочеш пити-пий вдома, це всіх стосується, не тільки зірок, хто не вміє поводитися нормально», - заперечують інші.

Нагадаємо, що випила Анастасію Волочкову замучив склероз, забула своє весілля і колишнього чоловіка: "Я жодного разу не була заміжня".

Раніше повідомлялося, що Анастасія Волочкова познайомила всіх з "черговим" коханим чоловіком-змінює, як рукавички

Також, Анастасія Волочкова заговорила про тих, кого везе після концертів до себе додому