Про батька знаменитого співака Стаса П'єхи майже нічого невідомо. Чоловік у вихованні свого сина не брав участі, до того ж співак не носить його прізвище.

Про це повідомляє портал "Мusicislife".

Батько Стаса П'єхи - литовський музикант Пятрас Геруліс. Разом з його мамою Ілоною Броневицькою він недовго прожив у шлюбі. Подружжя розлучилося, коли їх синові був всього рік. Після цього Геруліс повернувся на батьківщину і продовжив займатися музикою, а Ілона Броневицька будувала кар'єру і особисте життя.

Як живе батько Стаса П'єхи, фото Мusicislife
Як живе батько Стаса П'єхи, фото Мusicislife

Найбільше часу вихованню Стаса присвячувала його бабуся. Однак, коли співак став старше, він захотів познайомиться з батьком. Мама і бабуся не стала перешкоджати цьому бажанню. Тому підлітку купили квиток на поїзд і відправила до Вільнюса.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Саме тоді Стас познайомився з батьком. Вони змогли подружитися і провели багато часу разом. Після Стас повернувся додому, а наступного разу знову побачився з батьком 23 роки потому. Тоді Пятрас приїхав на концерт сина.

Як живе батько Стаса П'єхи, фото Мusicislife
Як живе батько Стаса П'єхи, фото Мusicislife

Хоч батько і син спілкуються рідко, Стас намагається підтримувати батька. Чоловік давно залишив музичну кар'єру і вийшов на пенсію. Повідомляється, що батько Стаса П'єхи живе бідно, грошей йому не вистачає, а харчується він у соціальній їдальні.

Як живе батько Стаса П'єхи, фото Мusicislife
Як живе батько Стаса П'єхи, фото Мusicislife

ЗМІ повідомляють, що Пятрас скаржиться, що раніше син відправляв йому близько тисячі доларів на місяць, тепер же всього пару сотень. У свою чергу Стас П'єха зізнався, що перестав відправляти великі суми, коли дізнався, що батько просто пропиває ці гроші.

Нагадавши, онук 84-річної Едіти П'єхи розповів про її важкий стан: "майже не ходить". Зараз легендарна співачка багато часу проводить вдома, і майже не виходить на вулицю

Також Знай писав, суддя Х-фактора Сергій Сосєдов зізнався в романі з українським артистом і давній образі на Аллу Пугачову: досі живе з мамою

Раніше Знай повідомляв, Стас П'єха зізнався, навіщо змусив 25 красунь нудьгувати на "Холостяку" без нього: "це дуже..."