Відома українська співачка, в минулому політична діячка і героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями і цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 450 тисяч чоловік.

Після нового сезону "Холостячки" інтерес публіки до артистки в медіапросторі значно виріс. Злата продовжує активно розвивати свій аккаунт в соцмережі і завойовувати увагу нової аудиторії надихаючими і мотивуючими постами після пережитого на шоу.

Злата Огневич, фото з Instagram
Злата Огневич, фото з Instagram

Злата Огнєвіч організувала конкурс, щоб порадувати своїх шанувальників подарунками до Нового року. Співачка пропонує різні гаджети, який зможе забрати будь-хто за підписку. Опубліковане відео виглядає барвистим, в кадрі артистка стоїть в оточенні великої кількості пакетів і коробок з призами, поруч зі святковою ялинкою.

Скріншот з Instagram, Злата Огневич
Скріншот з Instagram, Злата Огневич

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Фанати з великим ентузіазмом відгукнулися на пропозицію Злати, а ось телеведучий Олексій Дурнєв залишив неоднозначний коментар під публікацією.

Коментарі - instagram.com/zlata.ognevich/
Коментарі - instagram.com/zlata.ognevich/

Нагадаємо, що "Холостячка" Злата Огнєвіч після розставання з Андрієм Задворним показала справжні почуття: "Більше, ніж ми собі уявляємо"

Як повідомляв Знай.uа, Злата Огнєвіч "возз'єдналася" з відкинутим фіналістом "Холостячки" Дімою Шевченком: "Щаслива"

Також портал Знай.uа писав, що Даша Квіткова і Микита Добринін навчили Злату Огнєвіч будувати щасливі стосунки після "Холостячки": "Це лякає"