Максим Тарапата розповів про своє ставлення до передсвяткової метушні. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Максим Тарапата є головним бенефіціаром другого сезону шоу"Холостячка". Попри те, що він навіть не потрапив у фінал, чоловік зберіг хороші стосунки зі Златою Огнєвіч. І коли переможець шоу Андрій Задворний кинув українську співачку, Тарапата підтримав Злату після розставання і зараз знаходиться в неймовірно близьких відносинах. Поки їхні стосунки дружні, проте Злата Огнєвіч і Тарапата не виключають романтичного фіналу.

Участь в шоу "Холостячка" принесло Тарапате популярність і зараз на його офіційній сторінці 123 тисячі фоловерів.

22 грудня він опублікував пост в соціальній мережі, в якому зізнався про те, що любить передноворічну суєту.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Люблю стан напередодні Нового року ... в цей час мій внутрішній бармен, переміщаючись між серцем і свідомістю, замішує цікавий коктейль, вибираючи з великої кількості почуттів, емоцій... а вибирати йому є з чого! Це і передчуття чогось нового, і подяка за все світле, що вже позаду, і нотки ностальгії з посмішкою, при спогадах про важливі і яскраві моменти", - зазначив він.

Пост прокоментував Григорій Решетник

"Ідеальним був, ідеальним і залишаєшся 😁👏", - зазначив він.

Нагадавши, Злата Огнєвіч розповість те, про що так довго мовчала на "холостячці": "з Гришею виявилися парою"

Також Знай писав, Макс Тарапата висловив все про Злату Огнєвіч, не дочекавшись пост-шоу "Холостячки": "кілька днів вона плакала"

Раніше повідомляв Знай, відкинутого красунею Златою Огнєвіч Романа Свечкоренка відправляють на "Холостяк", буде краще Добриніна і Заливака: "вже може".