Учасник романтичного шоу "Холостячка" Діма Шевченко на проекті не зміг побудувати стосунки з головною героїнею Златою Огнєвіч, адже співачка у фіналі обрала іншого. Однак зараз чоловік зізнається, що готовий до серйозних стосунків і хоче родину.
Діма Шевченко вирішив розповісти про те, які зараз стосунки у нього зі Златою Огнєвіч, передає "Факти ICTV".
Так, Діма Шевченко зізнався, що наразі його серце зайняте, однак він вирішив не розголошувати ім'я своєї коханої. Від питання чи має він романтичні почуття до Злати Огнєвіч чоловік утримався.

Фото зі сторінки Діми Шевченка
Фото зі сторінки Діми Шевченка

"Моє серце зайняте", - лаконічно зазначив Шевченко.

Фіналіст "Холостячки" розповів, що вірить у кохання з першого погляду, однак запевнив, що на проекті зі Златою Огнєвіч такого не було. Шевченко знав, що саме співачка стане головною героїнею, проте почуття до неї з'явилися згодом, під час спілкування.
Шевченко вирішив більше заглибитися в особисте та зізнався, що одного разу в нього був інтим на першому побаченні. Однак, додав, що не надто підтримує це.

"Я думаю, що є якісь певні правила у людей, але є різні ситуації. Може бути секс на першому побаченні й люди починають жити та зустрічатися. Тут по ситуації. В принципі, якщо з моральної точки зору, то мені здається що це не правильно", - каже він.

Огневич і Шевченко, скріншот з відео
Огневич і Шевченко, скріншот з відео

Діма Шевченко каже, що навіть після проекту продовжує спілкуватися з головною героїнею Златою Огнєвіч. Однак він запевнив, що між ними зараз дружні стосунки, хоча спілкуються вони достатньо часто, і навіть днів три тому зідзвонювалися. Шевченко все ж переконаний, що розвиток романтичних стосунків між ними неможливий.

"Так, ми спілкувалися. Ну спілкувались і спілкуємося. Не так часто, але якщо є якесь питання, то ми спілкуємося. Злата вміє дружити, і в принципі я теж вірю у дружбу між чоловіком та жінкою. І ми з нею, якщо є якесь питання, то можемо зідзвонитися", - каже він.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
Не оминув Діма Шевченко і тему фінансів. Фіналіст "Холостячки" зізнався, що для комфортного життя на місяць йому потрібно мінімум п'ять тисяч доларів.