Легенда українського шоу-бізнесу, Андрій Данилко зник з радарів російських ЗМІ. Це змусило їх вирішити, що артист переживає складні часи і дуже хворий. Відповідний ролик опублікували в соцмережі "Тікток" на каналі "MixShow - Зоряне життя".

"Що сталося з Андрієм Данилком? Артист дуже змінився. Відомий артист переживає не найкращі часи. Нещодавно він втратив маму, з якою був дуже близький, і вже більше року бореться з важкою хворобою. Через це він сильно додав у вазі і часто втрачається в просторі. Точний діагноз Данилко ретельно приховує, але його директор стверджує, що це не рак. Зрозуміло, що в такому стані артист не може вести активне гастрольне життя, проте змушений час від часу виступати за шалені гонорари. Адже йому потрібно утримувати великий колектив", - розповіли в ролику.

@mixshow_star_life

#андрейданилко #веркасердючка #жизньзвезд #новости #шоубизнес #celebrity #starlife #mixshow #миксшоу #чтослучилось #оченьболен

♬ IMPERIAL PIANO - Treia Music

До речі, преса з'ясувала, скільки коштує година роботи колективу в новорічну ніч: виступ обійдеться в 160 тисяч доларів.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

"Прекрасний артист ... здоров'я і удачі", " дуже не вистачає його!!! Здоров'я міцного!!!", "Дуже класний артист, всі його люблять, а під його пісні завжди танцюємо», «всі старіють і хворіють... А у нього був такий ритм життя...",- пишуть люди.

Андрій Данилко, фото з Instagram
Андрій Данилко, фото з Instagram

"З мамою він ніколи не був близький. Він до неї ніколи не приїжджав", "Був близький з мамою? коли її запитали, чи допомагає син їй, вона сказала, що сама справляється, значить ні", - додають коментатори.

"В Україні жодного шоу без участі Андрія немає. Затребуваний, любимо глядачами і все у нього ок", - заспокоюють панікерів в коментарях.

Нагадаємо, що Андрій Данилко про найдивніший корпоративі в житті Вєрки Сердючки, повні колготки грошей: "Повалій зрозуміла, що не те вона співає".

Раніше ми повідомляли, що Андрій Данилко показав дивне детское фото.

Крім того, Андрій Данилко залишив Вєрку Сердючку лисою в Новий Рік, радували салати дружини: "Відчути полегшення".