Досить популярна співачка Lida Lee любить показувати українцям бездоганні кадри, зроблені на безлічі фотосесій, де вона демонструє те, як ідеально їй підходить каре, і якісний вибір нарядів, що підкреслюють її фігуру і спортивні форми.

Цього разу вона опинилася у вузенькому коридорі разом з Ніно Басилая, яка разом з Lida Lee і Монатіком записала пісню ритмоLove. Lida частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями або відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 65 тисяч осіб.

Скрін, Instagram Lida Lee
Скрін, Instagram Lida Lee

Спочатку акцент робиться на вбранні виконавиці. Вона в білій сукні, з голеньким животиком і акцентом на маленьких грудях, трохи проходить по коридору, повертається і з Ніно танцює кілька рядків композиції Like That (feat. Gucci Mane) - Doja Cat. У якийсь момент сама Lida Lee стала кішечкою, зробивши відповідний жест рукою.

Під цим відео з'явилися як захисники артистки і її сміливого образу, так і ті, хто вважає таке вбрання невдалим в її виконанні.

"Має місце бути, але не на вас", "А генетика від тата?", "Як красиво, боже", "Трохи не вистачає, а так вона крута", "Все там відмінно, але всім подобаються великі. Та й взагалі дівчина топова, не дивіться на деталі, дивіться на образ", - пишуть користувачі в коментарях.

@lidalee_official

Elle Style Awards evening 🤍 @nino.basilaya

♬ Like That (feat. Gucci Mane) - Doja Cat

Нагадаємо, Lida Lee згадала свої найяскравіші образи на "Танцях з зірками" - "Кобра і косички"

Як повідомляв "Знай.ua", Lida Lee після "Танців з зірками" похвалилася ідеальною фігурою - "Така одна на мільйон..."

Знай.ua писав, Lida Lee натякнула на відносини з партнером по "танцям з зірками" - "Пішли, полежали..."